UMOWA DOSTĘPU DO STRONY ALLVIEW

Niniejszym informujemy, że S.C. Visual Fan S.R.L. może zbierać wszelkie informacje o twojej osobie za pomocą wszelkiego rodzaju identyfikatorów, takich jak imię i nazwisko, numer identyfikacyjny, dane o lokalizacji, identyfikator internetowy lub jeden lub więcej określonych elementów Twojej tożsamości fizycznej lub społecznej; Aby kontynuować przeglądanie strony internetowej ALLVIEW, zaznacz pole "Wyrażam zgodę".

Wielanocna promocja Allview.

12-04-2019

- Smartfony  Allview  serii Soul dostępnyew specjalnych cenach-

Marka Allview wprowadza wyjątkową kampanię wielkanocną ze specjalnymi ofertami dla serii Soul, ale także dla innych kategorii produktów.

Hasło  „Wielkanocna promocja” oznacza klienci że mogą kupić najlepsze smartfony w dużo niższych cenach niż na codzień. Soul X5 Pro kosztuje teraz tylko 1179zł i jest wyposażony w specjalny prezent, smartwatch Hybrid S, natomiast Soul X5 kosztuje zaledwie 769zł z prezentem w postaci Allwatch V.

Smartfony serii X4 Soul można również kupić na allview.pl w specjalnych cenach: X4 Soul Vision kosztuje 1699zł, X4 Xtreme jest dostępny za 909zł z prezentem Allwatch V, natomiast  X4 Soul Infinity Plus wraz z Hybrid S jest dostępny jedynie za 1179zł .

Pełna oferta znajduje się na stronie alview.pl.