UMOWA DOSTĘPU DO STRONY ALLVIEW

Niniejszym informujemy, że S.C. Visual Fan S.R.L. może zbierać wszelkie informacje o twojej osobie za pomocą wszelkiego rodzaju identyfikatorów, takich jak imię i nazwisko, numer identyfikacyjny, dane o lokalizacji, identyfikator internetowy lub jeden lub więcej określonych elementów Twojej tożsamości fizycznej lub społecznej; Aby kontynuować przeglądanie strony internetowej ALLVIEW, zaznacz pole "Wyrażam zgodę".

SmartCare – waga, która monitoruje stan Twojego zdrowia

19-09-2018

Allview wprowadza wagę SmartCare, inteligentną wagę, która pozwala na całkowity pomiar składu ciała. Za pomocą wagi SmartScale oraz dedykowanej aplikacji, użytkownik będzie mógł monitorować stan swojego zdrowia i stylu życia na przestrzeni czasu. Ponadto, na podstawie danych przesłanych przez wagę, użytkownicy będą mogli wybrać dzienny program aktywności fizycznej
oraz wybrać odpowiednią dietę.

Waga SmartCare mierzy 14 kluczowych wartości, w tym wskaźnik masy ciała, tkankę tłuszczową, tłuszcz podskórny, masę kostną i wiek metaboliczny. Wszystkie te pomiary wysyłane są za pomocą sieci Wi-Fi do dedykowanej aplikacji, która automatycznie generuje wykres stanu zdrowia i kondycji fizycznej użytkownika. Wykresy te pozwalają na tygodniową, miesięczną lub roczną analizę postępów użytkownika, w zależności od jego preferencji.

Waga SmartCare jest idealna dla całej rodziny, ponieważ pozwala na zaprogramowanie wiele profili (nawet do 8 profili użytkownika). Konta są widoczne w aplikacji dla każdego członka rodziny. Waga potrafi sama wykryć który użytkownik dokonuje pomiaru i automatycznie wygenerować wszystkie informacje dla dedykowanego konta.

Urządzenie SmartCare wykonane jest z bezpiecznego szkła oraz charakteryzuje się smukłym
i minimalistycznym wyglądem, który będzie idealnie pasować do każdego pomieszczenia.  Cena wagi wynosi 359 złotych.

Dowiedz się więcej o produkcie: https://www.allviewmobile.com/smartcare/