UMOWA DOSTĘPU DO STRONY ALLVIEW

Niniejszym informujemy, że S.C. Visual Fan S.R.L. może zbierać wszelkie informacje o twojej osobie za pomocą wszelkiego rodzaju identyfikatorów, takich jak imię i nazwisko, numer identyfikacyjny, dane o lokalizacji, identyfikator internetowy lub jeden lub więcej określonych elementów Twojej tożsamości fizycznej lub społecznej; Aby kontynuować przeglądanie strony internetowej ALLVIEW, zaznacz pole "Wyrażam zgodę".

Allview wprowadza nową aplikację – Touravi, osobistego głosowego przewodnika turystycznego

10-07-2018

10.07.2018 Allview, Europejska marka smartfonów i tabletów, ogłasza wprowadzenie aplikacji Touravi, która dostarcza użytkownikom kompleksową usługę przewodnika turystycznego, dzięki systemowi, który rozpoznaje obiekty i dostarcza informacji o nich.

Smartfon Allview Soul X5 Pro jest wyposażony w procesor Mediatek Helio P60, który dzięki swoim właściwościom oraz fukcji sztucznej intiligencji daje takie możliwości jak rozpoznawanie obrazu. Jest to szczególnie przydatne w okresie wakacyjnych podróży. W oparciu o te właściowści została stworzona koncepcja działania funckji Tournavi, która rozpoznaje obietky turystyczne i zawsze służy pomocą swoim uzytkownikom podczas wakazcji w kraju czy zagranicą .

Główną funkcją aplikacji Touravi jest rozpoznawanie obiektów turystycznych oraz opowiadanie o nich
w Twoim języku. Dodatkowo, aby ułatwić zwiedzanie, Touravi został wyposażony w funkcje, które mogą polecić Ci inne ciekawe miejsca w pobliżu, takie jak restauracje, kawiarnie, hotele i inne atrakcje turystyczne, poprowadzić do nich, a nawet zabrać na stronę internetową, gdzie użytkownik może zarezerwować bilety lub uzyskać więcej informacji. Wszystko to za pomocą jednego kliknięcia.

Aby wesprzeć użytkowników, Allview zintegrowało w Touravi funkcję przetwarzania tekstu na mowę asystenta głosowego AVI, dzięki czemu aplikacja jest w stanie czytać uzyskane informacje o rozpoznanym obiekcie.

Wersja beta aplikacji zostanie uruchomiona w lipcu i będzie dostępna do testów wyłącznie dla użytkowników nowego smartfona Soul X5 Pro. Allview będzie kontynuować rozwijanie aplikacji Touravi na innych urządzeniach marki, oraz pracować nad nowymi funkcjami dla użytkowników.

Zobacz jak to działa:

O marce Allview

Marka Allview została utworzona w 2004 i jest obecna na wielu rynkach europejskich w tym w Polsce, Rumunii, Bułgarii, Niemczech, Hiszpanii, na Węgrzech, Holandii, Mołdawii, Serbii, Czarnogórze, Macedonii, Bośni i Hercegowinie, Czechach, Malcie, Cyprze, Grecji, Litwie, Słowenii, Łotwie i Estonii.

Wartość naszej firmy oraz zaufanie klientów budujemy poprzez bezkompromisowe podejście do jakości naszych produktów, szerokie i stale powiększające się portfolio telefonów, smartfonów, tabletów i dedykowanych akcesoriów oraz kompleksową obsługę posprzedażową.